MENÜ
 • Feltörték a Burger King Twitterét

  McDonald's-nak öltözött a Burger King egy hackernek hála.

  Feltörték a Burger King Twitterét és csúnya vicceket csináltak vele, ami viszont végül jól jött a gyorsétteremnek. A hacker a Burger King oldalának hátterét beállította egy mcdonald’s -os plakátra és az első csicsergés is arról tájékoztatta a követőket, hogy a Meki felvásárolta a Burger King fiókját, a Whooper bukása miatt.

  A Burger King 82 ezer követője természetesen hamar meglátta a hibát, melynek gyorsan híre is ment. Mint kiderült a feltörés mögött ugyanaz a társaság áll, akik anno Paris Hilton  fiókját is meghackkelték..

  Bár a szituáció kellemetlenül indult, főleg, hogy a hacker elég durva sértegetésekbe kezdett a Burger King nevével, a McDonald’s nevében, mellyel bizony egyik cég sem járt jól, a trükk alatt végül a Burger King harmincezer plusz követővel gazdagodott. A cég vezetői ettől függetlenül néhány órán belül lezárták és elrejtették a fiókot, míg a hibát helyre nem hozták.

  Közben a McDonald’s is megszólalt az ügyben, természetesen Twitterén keresztül, biztosítva mindenkit, hogy nem ők állnak a háttérben, de nagyon sajnálják a Burger Kinget és együtt éreznek a konkurenssel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon