MENÜ
 • Feloszlott az X-Faktor együttese

  Interneten közölték a rossz hírt rajongóikkal

  Több évnyi próbálkozás után feladta a közös karrier álmát az Apollo 23. A fiúcsapat a következő üzenettel búcsúzott Facebook-oldalukon:

  Sziasztok! 

  Nem könnyű leírni az alábbi sorokat, de szeretnénk, ha Ti tudnátok először a döntésünkről!
  Eljött az ideje, hogy egy korszakot lezárjunk, hogy azt az álmot, amelyben eddig hittünk, és, aminek a elérésére törekedtünk, most átgondoljuk, és valamilyen más módon próbáljuk meg megvalósítani! Az utóbbi időben, sok akadályba ütköztünk, ami persze nem baj, mert ezek nélkül nem tanultunk volna. Viszont ezeket az akadályokat nem mindenki ugyanúgy éli meg, pedig az út nagyon hosszú. 

  Végül Tomi mondta ki elsőként, hogy nem szeretne velünk jönni tovább ezen az úton. Így ketten maradtunk, és sokáig gondolkodtunk azon, hogy együtt folytassuk-e, de végül beláttuk, hogy mindkettőnknek az önállóság lesz célravezetőbb. Mi senkit nem hibáztatunk, tanultunk belőle! Már azért is hálásak vagyunk, hogy eddig kitartottatok és velünk voltatok a végsőkig, hogy mindig éreztettétek, hogy fontosak vagyunk, és reméljük Ti is éreztétek, hogy nagyon számítottunk rátok és nagyon szeretünk Titeket!

  Természetesen megyünk tovább, csak ezúttal nem egyfelé. Eljött az idő, hogy elváljunk, de csak azért, hogy valami még jobbat alkothassunk! Tibivel mindketten újrakezdünk, Tomi pedig teljesen másfelé indul. Továbbra is bízunk Bennetek, szeretjük ezt a szakmát, és küzdeni fogunk! Csak nem együtt, hanem külön-külön. Mostantól egyedül vívjuk tovább a harcokat az álmainkért! Egy szép időszakot hagyunk magunk mögött. Biztos, hogy nem volt véletlen, hogy mi hárman megismertük egymást! Hihetetlen sok barátot és élményt szereztünk! Hatalmas lehetőség volt az X-Faktor színpadán énekelni. Rengeteg szép és jó emlékünk marad, és az első szárnybontogatásainkat sosem fogjuk elfelejteni…de ami a legfontosabb… az a tőletek kapott szeretet ereje volt. Ez az időszak most lezárul, de reméljük, hogy továbbra is bíztok bennünk, hogy van még erőtök kitartani és mellettünk lenni! Az oldal megmarad és Tibivel igyekszünk minél többször bejelentkezni. Reméljük hamarosan az első önálló sikereinkről számolhatunk be Nektek!

  Köszönjük, hogy itt voltatok, hogy vagytok, és, hogy itt lesztek Velünk!
  Mi nem adjuk fel! …Csak továbblépünk! :)

  Puszi&Pacsi…az Apollo23

  A fiúkkal mi is sok emlékezetes forgatást élhettünk át, a MosaicOnline sok szerencsét és siker kíván nekik a külön utakon!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon