MENÜ
 • Felnőtt Lobó-Szalóky Lázár

  Lobó-Szalóky Lázár a 2005-ben alakult Dirty Slippers zenekar frontembere, 7 év után úgy döntött, hogy a zenekar mellett önálló lemez készítésére adja fejét.

  A Dirty Slippers USA-ban készült nagylemeze, a Közel Hozzád, október óta több héten keresztül szerepelt a MAHASZ albumeladási listáján, a fiúk pedig 2012-ben 99 koncertet tudhattak a hátuk mögött. Hang vagy Jel dalukkal váltak országszerte ismertté, mely a hazai zenetévék slágerlistáin több hétig szerepelt.

  Lázár azonban a turné szünetében, ősszel-télen kezdte el írni saját dalait, az első szóló lemezére, mely közül a “Felnőttél már” dalt január közepétől kezdik el sugározni a rádióadók. Érdekesség, hogy a magyar rádiók mellett, a dal valódi premierje Szerbia leghallgatottabb magyar rádiójában, a Pannon Rádióban lesz.
  “A Dirty Slippersszel mindig szerettünk Külföldre járni, 2012-ben Németországban, Szlovákiában, sőt még Romániában is sikerrel mutatkoztunk be, teltházas klubkoncerteken és fesztiválokon. Vajdaságba már nagyon régóta szeretnénk eljutni, éppen ezért örültem borzasztóan a Pannon Rádió megkeresésének, ami alapján a dal rádiópremiere náluk lesz. Különös és megtisztelő érzés ez nekem. Ezek a dalok rólam szólnak, a változásaimról, arról, miket és kiket vesztettem el, hogy lettem tizenéves punkrocker srácból, szövetkabátos, komolyabb felnőtt. Bízom benne, hogy mindenkinek elnyerik a tetszését majd a dalok.”
  A szóló lemez Magda Lajos hangszerelő-producerrel és Farkas Natália énekesnővel készül. Előbbi a Magna Cum Laude, bereczki Zoltán és Varga Ferenc-Balássy Betty előadókkal dolgozott már, többek között zenei rendezőként is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon