MENÜ
 • Feljelentették VV Attilát

  A ValóVilág nyertese minden alkalmat megragad a csajozásra, de ismertsége nem mindig előny.

  VV Attila egy internetes társkeresőre regisztrált, azonban kitiltották onnan. Az egyik legnépszerűbb társkereső oldalon hozott létre adatlapot, hogy hozzálásson az ismerkedéshez, de kellemetlen meglepetés érte: többen is feljelentették a profilját. A felhasználók azt gondolták, hogy kamu a profilja, így elérték, hogy töröljék Attilát a rendszerből.  A ValóVilág összeférhetetlenje mosolyogva meséli, hogy csak kíváncsiságból jelentkezett be, de senki sem hitte el, hogy tényleg ő VV Attila. Ráadásul az benne a vicc, hogy az adatai mellé saját fényképeit is feltette.

  Ettől függetlenül nem unatkozik az egykori villalakó.

  „Az elmúlt két hétben kétszer voltam olyan helyzetben, hogy privátban találkoztam lányokkal, ami ennyi idő alatt nem túl jó arány. Ezen a két randin viszont jól éreztük magunkat, beszélgettünk, nevetgéltünk, a többiről meg egy úriember nem beszél, majd mindenki hozzágondolja azt, amit akar. Több szórakozóhelyen megfordultam már az elmúlt napokban, mindenhol rengetegen leszólítanak – mondta a VV5 győztese.

  Hozzátette: hagyja, hogy egyszerűen megtörténjenek a dolgok, és minden a maga ütemében haladjon. Nem erőlteti, hogy normális, komoly kapcsolatot találjon, de ha jönne egy ilyen, nem lenne semminek sem az elrontója.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon