MENÜ
 • Feljelentették VV Attilát

  A ValóVilág nyertese minden alkalmat megragad a csajozásra, de ismertsége nem mindig előny.

  VV Attila egy internetes társkeresőre regisztrált, azonban kitiltották onnan. Az egyik legnépszerűbb társkereső oldalon hozott létre adatlapot, hogy hozzálásson az ismerkedéshez, de kellemetlen meglepetés érte: többen is feljelentették a profilját. A felhasználók azt gondolták, hogy kamu a profilja, így elérték, hogy töröljék Attilát a rendszerből.  A ValóVilág összeférhetetlenje mosolyogva meséli, hogy csak kíváncsiságból jelentkezett be, de senki sem hitte el, hogy tényleg ő VV Attila. Ráadásul az benne a vicc, hogy az adatai mellé saját fényképeit is feltette.

  Ettől függetlenül nem unatkozik az egykori villalakó.

  „Az elmúlt két hétben kétszer voltam olyan helyzetben, hogy privátban találkoztam lányokkal, ami ennyi idő alatt nem túl jó arány. Ezen a két randin viszont jól éreztük magunkat, beszélgettünk, nevetgéltünk, a többiről meg egy úriember nem beszél, majd mindenki hozzágondolja azt, amit akar. Több szórakozóhelyen megfordultam már az elmúlt napokban, mindenhol rengetegen leszólítanak – mondta a VV5 győztese.

  Hozzátette: hagyja, hogy egyszerűen megtörténjenek a dolgok, és minden a maga ütemében haladjon. Nem erőlteti, hogy normális, komoly kapcsolatot találjon, de ha jönne egy ilyen, nem lenne semminek sem az elrontója.

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak