MENÜ
 • Feljelentették VV Attilát

  A Kozmix énekese feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt.

  Lányai Lala akkor szánta el magát erre a lépésre, mikor a korábbi ValóVilág győztessel elszámolási vitájuk akadt, és az egykori villalakó ezzel a médiához fordult. Az énekes két és fél millió forintot követel a valóságshow-hőstől, ugyanis Attila rábízta a weboldalának üzemeltetését, mikor bevonult a villába. Csakhogy annak költségeit még nem fizette ki, legalábbis Lányai elmondása szerint. Ezen felül bírósággal számolhat VV Olivér és VV Péter is.

  “Attila nyilatkozataival valótlanul próbált befeketíteni, ebben partnere volt VV Péter is, amikor az egyik elhangzott hazugságot hamis tanúként erősítette meg. Olivér pedig gyűlöletbeszédével véleményünk szerint bőven kimerítette a becsületsértést” – nyilatkozta az énekes.

  Az ügyvédje már be is adta a kereseteket. Dr. Berényi András szerint a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás meg fog állni a bíróságon. És ha jogosnak találják a feljelentést, úgy pénzbírsággal, súlyosabb esetben pedig két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható a rágalmazó.

  “Attila hivatalosan is elismerte fizetési kötelességét. A bocsánatkérés ideje lejárt, nem a médiában, hanem jogi úton kérünk igazságtételt a megjelent cikkek miatt az ügy fő- és mellékszereplőivel szemben rágalmazás és személyiségi jogok megsértéséért. Több keresetet is benyújtottunk” – tette hozzá Lala.

  VV Attila nem tart a következményektől:

  “Ez egy véleménynyilvánítás volt, azt pedig csak szabad. Péter valóban ott volt a kutya átadásánál, Olivér pedig kommentelt a Facebookon.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon