MENÜ
 • Feljelentette követőjét az énekesnő

  Példaértékű az a tény, hogy miután egy férfi tegnap rasszista üzenetet írt neki, ő egyből észlelte, hogy valami itt nincs rendben és bizony azonnal cselekedni kell.

  Lily Allen mindig is nagyon komolyan és lelkiismeretesen kezelte Twitterét. Úgyhogy példaértékű az a tény, hogy miután egy férfi tegnap rasszista üzenetet írt neki, ő egyből észlelte, hogy valami itt nincs rendben és bizony azonnal cselekedni kell.

  A férfi, aki a harrywil2010 névre hallgat az interneten, több bejegyzést is írt Lilynek. Először kezdődött ezzel: “Épp láttam a TV-ben, hogy Afrikából fogadtál örökbe gyereket… Micsoda egy jó ember.” Aztán a következő volt az, aminél kiborulhatott a bili: “Minden jót az új családoddal, látom vettél egy rakás sz*rt, úgy értem gyereket fogadtál örökbe Afrikából.”

  Az énekesnő, aki amint arról nemrég írtunk, épp második gyermekével várandós, egyből leállította Twitterét és feljelentést tett a Védelmi Minisztériumnál a férfi ellen rasszista beszéd vádjával. Sajnos azonban jogi lépése nem várt áradatot indított, azóta ennek a férfinak az úgynevezett haverjai is működésbe léptek. Reméljük Lily tisztában van vele, hogy a józan többség az ő oldalán van!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon