MENÜ
 • Felix Baumgartner szerint a Mars-expedíció pénzkidobás

  Szerinte inkább a Földdel kellene foglalkozniuk.

  Azok után, hogy gyakorlatilag az űr határáról ugrott a mélybe néhány héttel ezelőtt, azt gondolná az ember, hogy Felix Baumgartner nagy barátja az űrutazásnak. De az osztrák a NASA Mars-kutatását csupán kidobott pénznek tekinti.

  A Daily Telegraph készített interjút a sportolóval, aki az első ember volt, aki átlépte zuhanás közben a hangsebességet nem egészen két héttel ezelőtt. Megkérdezték arról is, mit gondol a Curiosity kutatásairól, erre pedig megdöbbentő választ adott:

  “Sokan beszélnek a Mars-expedícióról. Szerintük fontos, hogy elvégezzék ezeket a kutatásokat, mert állítólag sokat tanulhatunk belőle. Szerintem ennek semmi értelme. Inkább azt a pénzt, amit a NASA elkölt egy másik bolygó kutatására, arra kellene fordítani, hogy élhetőbbé, környezettudatosabbá tegyük a Földet. Ez ugyanis nagyon sérülékeny és mi emberek borzalmas módon rongáljuk. Pedig ez a beszedett adókból van finanszírozva. Az embereknek jogában áll eldönteni, mit szeretnének kezdeni a közös pénzükkel. Meg kellett volna kérdezni őket, hogy akarják-e, hogy a Mars kutatására fordítsák a pénzüket. Szerintem ez nem helyes.”

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon