MENÜ
 • Félistenné edzette magát az Appril Project tagja

  Videót készített az átalakulásról

  Deres Ádámot az RTL Klub Csillag Születikjében ismerhette meg a tv néző, ahol az Appril Project egyik tagjaként egészen a döntőig menetelt. A tánc mellett Ádám szenvedélye a testépítés lett. A fejlődésről egy igazán látványos és motíváló videót készített. Jelenleg olyan eredményes lett, hogy úgy néz ki, mint egy tökéletesen kidolgozott mitológiai Isten szobra. Ennek kapcsán beszélgettünk Ádámmal.

  deresalonso

  Fernando Alonsoval is edzett

  A sport gyerekkorom óta az életem része. Sport tagozatos iskolába jártam, így sokféle sportban kipróbáltam magam. Versenyszerűen kézilabdáztam, tornáztam illetve később szerepet kapott az életemben a tánc, ma már tánctanárként is dolgozom. Az Appril Project társulat alapító tagjaként 2011-ben a Csillag Születik döntőjébe kerültem, ami új irányt mutatott számomra. A színpadon való rendszeres megjelenés megkövetelte, hogy esztétikus kinézettel álljak ki a közönség elé. Nem voltam megelégedve magammal, és tudtam, hogy elhatározás kérdése, hogy az ember gyökeresen megváltoztatja e az életmódját. Ezért az elmúlt évet arra áldoztam, hogy kihozzam a maximumot magamból, hogy megváltoztassam az érzést, amivel reggelente felkelek. Összesen fél évet töltöttem kemény diétával és vért izzadva küzdöttem az edzőteremben.” -kezdte az interjút Ádám, majd hozzátette: “Meglátásom szerint, akkor érdemes valamibe belekezdeni, ha szívvel lélekkel, időt és energiát nem sajnálva küzdünk a célért. Az elhivatottság akkor az igazi, ha az ember hozzáállása már-már súrolja a józan ész határait. Csak a cél lebegett a szemem előtt, és abszolút bűntudatom volt, ha egy edzést valami miatt ki kellett hagynom…de megjegyezném halkan: ilyen nem igazán fordult elő.

  deres2

  Ádám a diéta minden egyes előírását szigorúan betartotta. Sajtburger, csoki, fehér kenyér, vagy alkohol szóba sem jöhet nála.

  A kezdeti motivációmat egy videóból kaptam, amiben egy elhízott férfi fotói voltak összegyűjtve arról, ahogyan 70 nap alatt átalakította a testét. Azt gondoltam, ha neki sikerült, nekem miért ne sikerülhetne? Így hát belevágtam. Folyamatosan inspirálódtam az ilyesfajta külföldi videókból, és elhatároztam, hogy én leszek az első magyar, aki nyomot hagy ezzel másokban. Az első – az átalakulásomról szóló – videómat 125000 ember nézte meg, ami erőt adott egy második körhöz. Egyre többen írtak, sokan felkerestek , tanácsot kértek, követték a munkámat, elismerték az eredményeimet. Rájöttem, hogy egyszerűen motiválom az embereket. Így készült el a második videóm, ami a kitartásról és a célok eléréséről szól. Így lett az én motivációm mások motiválása.” -mondta el Ádám, aki többek közt az X-Faktoros Szabó Ádámot is edzette (fotó ITT látható az eredményről).

  deres1

  A végső cél még nem született meg Ádámban. Folyamatosan új távlatok nyílnak meg előtte, minél mélyebben és profibb módon foglalkozik az edzéssel. A legfrissebb terve, egy csoport beindítása, amiben a saját edzésmódszerét fogja alkalmazni az erre vállalkozóknál.

  Az első videó

  Hogy mikor hagyom abba? Amikor majd azt érzem, hogy elérkeztem oda, ahol lenni akartam.” -zárta az interjút Deres Ádám.

  Legújabb videó

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon