MENÜ
 • Felicity Jones szívesen bújna Anastasia Steele bőrébe

  Egyelőre csak találgatni lehet, kik szerepelnek majd a filmben.

  A 2012-es év egyik legbotrányosabb, mindemellett óriási sikereket elért könyve, A szürke ötven árnyalata trilógiából nemsokára állítólag film is készülni fog. Egyértelmű sikere már most elkönyvelhető, azonban a főszereplő-választás ebben az esetben talán a legfontosabb és legsarkalatosabb pont. Rengeteg találgatás napvilágot látott, még Emma Watson neve is felmerült női főszereplőként, aki azonban szinte azonnal cáfolta a híreszteléseket.

  A most szárnyra kapott pletykák szerint nagy eséllyel Felicity Jones játszhatja majd Anastasia Steele-t az erotikus szerelmi történetben, aki a napokban kifejezetten örömmel nyilatkozott a készülő film kapcsán: “Nagyon izgalmas lenne. Elolvastam a könyvet és igazán érdekesnek találtam. Azt hiszem, benne lennék!”

  A színésznő rajongói már el is kezdtek kampányolni az interneten, hiszen nagyon sokan szeretnék látni a barna szépséget a meglehetősen sok meztelen jelenetet tartalmazó könyv adaptációjában. A Telegraph újságírói erről is megkérdezték Felicity-t, aki pozitívan állt hozzá a meztelenkedés kérdéséhez:

  “A meztelenkedés olyasvalami, amit mindig nagyon megfontol az ember, egy-egy szerepnél. De ehhez a filmhez annyira evidens és elkerülhetetlen, hogy nyilván, ha arra kerülne a sor, szívesen vállalnám, hogy ledobom a ruháimat.”

  Kíváncsian várjuk!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon