MENÜ
 • Felhagyott az énekléssel az X-Faktor tehetsége

  Nehéz időket él át Fehér Zoltán: nem nagyon találja helyét a világban, és depressziós lett, amiért nem foglalkozhat azzal, amivel igazán szeretne.

  Oláh Gergő néha még mindig alig hiszi el, hogy megnyerte az X-Faktor harmadik szériáját, ahol örök barátságot kötött Fehér Zoltánnal. Egyiküknek sikerült, a másikuknak viszont nem.

  “Sajnos olyannyira megviselt az, hogy nem tudok foglalkozni a zenével, hogy depressziós lettem, és most próbálok “kimászni” ebből a gödörből. Döntenem kellett, hogy vagy az énekléssel foglalkozom, és nem lesz fix jövedelmem, vagy pedig dolgozom és pénzt keresek, amiből eltartom a családomat. Igaz, hogy fájó szívvel, de az utóbbi lehetőségnél maradtam, így viszont lemondtam a zenéről, amit nehezen viselek” – árulta el Fehér Zoltán.

  Ezzel szemben Oláh Gergőnek valóra váltak az álmai.

  “A napokban történt velem egy olyan dolog, amit azt hiszem, még nagyon sokáig nem fogok elfelejteni. Egy bevásárlóközpontban sétálgattam, és az egyik üzletben, amikor megláttam a saját lemezemet a többi nagy tehetség mellett, egyszerűen percekig nem tudtam megszólalni, annyira meglepődtem és meghatódtam. Elképesztő érzés volt ” – mesélte az X-Faktor előző szériájának győztese.

  Forrás. stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon