MENÜ
 • FELHÁBORÍTÓ! Justin Bieber nem ismer határokat

  Az énekes nemhogy a határokkal nincs tisztában, de a kulturált viselkedéssel sem.

  Vele kapcsolatban szinte minden cikk kezdődhetne a ténnyel, hogy nem telik el nap újabb Bieber botrány nélkül, hisz a tinicsillag folyamatosan tud mélyebbre süllyedni. Az elmúlt hetekben beszámoltunk már szakításáról, fenékvillantásáról, és drogügyeiről. Most arra derült fény, hogy szinte bárhol és bármikor hajlandó megalázni és kicikizni másokat, legutóbb egy edzőteremben nem kímélte kiszemeltjét.

  Az áldozat egy rádiós műsorvezető Colette Harrington, aki hangot is adott sérelmeinek. A hölgy éppen tornázott a Ritz-Carlton Hotel edzőtermében, amikor az énekes és kettő barátja beléptek a helyiségbe. Colette kapva az alkalmon közös fotót szeretett volna készíttetni, amit az énekes elutasított. A közszereplőcske igaz csalódottan, de folytatta edzését.

  Viszont egyszer csak arra lett figyelmes, hogy JB őt gúnyolja és parodizálja.
  “Én mindig hangosan számolom a gyakorlatokat. Majd látom hogy Justin elkezd utánozni engem, ha a haverja helyében lettem volna biztosan rászólok hogy kussolj már!”

  Mit sem törődve a társasággal Colette folytatta megszokott rutinját. Ám a fiatalok továbbra sem hagyták abba gúnyolását. Ezek után a csoportból valaki, Harrington szerint Bieber, BELEKÖPÖTT a vizesüvegébe, amikor nem figyelt. Szerencséjére a változás egyértelmű volt, a köpet kék színéből eredően.

  A műsorvezető azonnal otthagyta őket, és panaszt tett a szállodánál. A hotel képviselete sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az incidenst. A szupersztár menedzsmentje azt nyilatkozta, hogy Justin és edzője valóban ott volt aznap, azonban egy megjegyzésük sem volt a velük egy teremben sportoló nőre.

  Vajon ez is csak az új lemez előtti felhajtás része lenne? Egy dolog amit biztosan tudni lehet, a megalázott Colette ásványvizes flakonját elárverezi, és a befolyt összeget jótékony célokra fordítja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon