MENÜ
 • Felgyulladt mobiltelefonja – súlyos sérüléseket szerzett

  Halálra rémült, ráadásul súlyosan meg is sérült az a tizenegy éves kisfiú, akinek mobiltelefonja az éjszaka közepén felgyulladt.

  Példa nélküli, megrázó és egyben furcsa is az az eset, mely a tizenegy éves Kian McCreath-tal történt. A kisfiú az éjszaka közepén arra riadt, hogy körülötte lángol az ágy és a lába súlyosan meg is égett. Ekkor a sikításra édesanyja érkezett a szobába, aki a kisfiút azonnal a zuhany alá állította, hogy így próbálja lehűteni a sérüléseit, majd értesítette a mentőket.

  Az anya, miután a szobában keletkezett kisebb tüzet eloltotta, arra lett figyelmes, hogy a tűz keletkezésének helye a kisfiú ágya végében található BlackBerry, mely egész egyszerűen az éjszaka közepén felgyulladt. A gyanúját a tűzoltók is megerősítették. Kiant a kórházban ellátták és a lábfején keletkezett sérülések az orvosok szerint minden valószínűséggel teljesen begyógyulnak, mivel a bőr az ő korában még hegesedés nélkül képes regenerálódni.

  A telefon felgyulladásával kapcsolatban még tart a vizsgálat, mindenesetre nem túl jó reklám egy ilyen megdöbbentő baleset a BlackBerry-nek, ráadásul pont karácsony előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon