MENÜ
 • Felesége szeme láttára erőszakolta meg

  Botrányos - egy magas rangú brit tisztségviselő a felesége szeme láttára erőszakolt meg egy alig 16 éves lányt. Ráadásul az 59 éves férfi neje az ágyban, mellettük fekve nézte végig az akciót.

  Derek Chartres a brit Kereskedelmi Kamara egykori elnöke, illetve a Királyi Légierő hatósági szervének volt tagja. A borzasztó tettet még a nyolcvanas években követte el az iskolás lánnyal szemben, de csak most derült rá fény. Ami a legfelháborítóbb a történetben, hogy a most negyvenes éveiben járó nőre nem tekint áldozatként az elvetemült férfi; saját megfogalmazása szerint egy „szexuális tanulmányút” része volt, amit tett.

  A hölgy azt állítja, az aktus előtt Chartres pornófilmeket nézett, és orális szexre kényszerítette. Mindezt a férfi most 51 esztendős felesége, Pearl is végignézte aznap este, közvetlen közelről. A házaspár később arról faggatta a tinédzsert, hogy szereti-e a szexet, és demonstráltak is neki pár pozitúrát. „Az orrom előtt szexeltek, nem hittem a szememnek” – mesélte az áldozat a Daily Mailnek.

  Mily meglepő, a nyomozás során kiderült, hogy Chartres egy másik, 14 év alatti iskolás lányt is meg akart rontani; pornófilmeket nézetett vele, és fogdosta. Az ügyből kerekedett perben a házaspár minden ellenük felhozott vádat tagadott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon