MENÜ
 • Feldarabolta feleségét, majd eltűnését hirdette

  Alexej Kabanov, ismert orosz szakács Facebookon kezdte el hirdetni felesége eltűnését, ám kiderült, hogy ezzel csak a szörnyű gyilkosságról próbálta elterelni a figyelmet, amit elkövetett.

  Január elején posztolta a közösségi oldalára Alexej Kabanov, hogy összezördülésük után eltűnt a felesége, írja a Gawker. “Január harmadikán egy vita után elment itthonról Cherska, és azóta nem tudok róla semmit. Már a rendőrség is keresi. Azt mondják, vissza fog térni hozzám, de ahogy telik az idő, egyre jobban elvesztem a reményt. Aki tud valamit róla, aki hallott felőle, az kérem jelentkezzen!” – állt az üzenetben.

  A közismert szakács felhívására több, mint 1500-an reagáltak, az ismerősök együttérezve Alexejjel keresték az asszonyt, pedig a férj pontosan tudta, hogy hol a neje. Cherska a teraszon volt, apró darabokban. Mivel Alexej szakács, pontosan tudta, hogy hogyan kell felaprítani egy testet, amit légmentesen záró zsákokba tett és hagyta megfagyni az orosz télben.

  A rendőrségi kihallgatások alatt a férfi többször is belezavarodott a vallomásába, így egyre inkább ráterelődött a gyanú. Végül egy házkutatás során fedezték fel a nő földi maradványait. A helyi hatóság szerint a házaspár egy szilveszteri utóbulin balhézott össze, aminek az lett a vége, hogy Alex egy hangfal vezetékével megfojtotta a nőt. Mivel el akarta titkolni a tettét, darabolásba kezdett, majd amikor mindennel végzett a facebookon kerestette asszonyát, hogy elterelje magáról a gyanút.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon