MENÜ
 • Fél évig járt bátyjával

  Apucinak volt egy eltitkolt családja...

  “Azt mondtam neki, hogy tökéletesen illeni fog a családomba, mielőtt találkozott velük. Nem hittem volna, hogy ennyire igazam lesz…” Nyilatkozta elkeseredve a nő, akinek párjáról az első családi találkozáson derült ki, hogy a bátyja.

  A fiatal hölgy a Bahamákon ismerkedett meg nyaralás közben barátjával, akivel kapcsolatuk elején minden a lehető legjobban alakult. Olyannyira, hogy a lány nemsokára eldöntötte, hogy elérték azt a szintet, hogy a férfi megismerje szüleit. A találkozó viszont kínosra sikeredett. Elképzelhetetlenül kínosra:

  “Átvágtunk a tömegen, hogy odamehessünk apámhoz, akinek megkocogtattuk a hátát. Elkezdett nevetni, megfordult majd elakadt a szava és minden tányért ami a kezében volt a földre ejtett. Erre a lány barátja kimondta a bűvös szót: >>Apa?<<“ – mire a lány elmondása szerint csak ennyit tudott mondani döbbenetében: “Apa?!”

  Bizony, mint kiderült hosszú hónapok boldog kapcsolata után a lány bátyját vitte haza.

  Az apuka ugyanis  fiatalkorában nagy nőcsábász volt, olyannyira, hogy egy másik városban – sőt, államban! – egy másik családja is volt, két fiúval és egy lánnyal na és persze ottani feleségével.

  A vérfertőző kapcsolat hat hónapig tartott, a körülmények és hogy véget kellett vetniük boldogságuknak pedig megrázta a férfit és a nőt is.

  A nő most terápiára jár, hogy újra felépítse bizalmát apjában és a férfiakban. Elmondása szerint mostantól mindig kér majd DNS-tesztet randi előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon