MENÜ
 • Fél éve él áram nélkül Pákó

  Fél éve áram nélkül él Fekete Pákó a sógornőjétől bérelt lakában.

  Pákó kapcsolata augusztusban romlott meg egykori szerelmével, aki közös gyermekükkel elköltözött a bérelt lakásból. Utána viszont megdöbbentő dolog történt: elment az áram.

  „Egyik reggel éppen a teá­mat melegítettem, amikor észrevettem, hogy elment az áram. Azt gondoltam, karbantartás van, így vártam fél órát, hátha visszakapcsolják. Mivel ez nem történt meg később sem, kimentem, hogy kiderítsem, mi lehet a gond. Akkor vettem észre, hogy a villanyórámnak hűlt helye van! Mivel nincs tartozásom, azonnal elmentem a rendőrségre, ahol feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen” – nyilatkozta Pákó. Később kiderült, hogy főbérlője, vagyis Ágica nővére szereltette le a berendezést. A bíróságon határozat született arról, hogy vissza kell szerelnie a villanyórát, Pákó pedig kártérítést fog kérni az áram nélkül töltött hosszú hónapokért, hiszen a lakásért havonta százezer forintot fizet.

  „Azt érzem, hogy Ágica egész családja azon munkálkodik, hogy engem tönkretegyen. A bíróságon azt mondták, már öt éve nincs áram a lakásban. Ez nem igaz, hiszen együtt éltünk ott a kisfiunkkal, számlákkal is igazolni tudom, hogy végig volt villany az otthonunkban! Azt szeretném, ha kiderülne az igazság” – mondta el Pákó. Hozzátette, hogy mindenben a barátaira van utalva: náluk mossa a ruháit, tölti fel a telefonját és a számítógépét. Esténként pedig gyertyával világít, a kisfiát pedig már fél éve nem látta.

  Ezzel szemben a sógornő állítja: Pákó egy fillért sem fizet a lakásért.

  „Fellebbezek a határozat ellen, hiszen olyan nincs, hogy egy ilyen embernek igaza legyen. Ott lakik a lakásomban anélkül, hogy egy fillért is fizetne, rá­adásul mindenkinek az ellenkezőjét hangoztatja. Igyekszem vele minden kapcsolatot megszakítani, én ezt az embert már a hátam közepére sem kívánom”

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon