MENÜ
 • Fejbe lőtte saját nővérét

  Hidegvérrel meggyilkolta szépségkirálynőnek választott nővérét a 15 éves fiú az Egyesült Államokban.

  Colton Harvey és családja egy pár ezer fős arkansasi kisvárosban él. Amikor a szülők egy távoli üzletközpontban voltak vásárolni, a fiú egy puskával felszerelkezve bement 16 éves nővére hálószobájába, és három golyót eresztett az alvó lány fejébe. Candace azonnal életét vesztette.

  A helyi rendőrség szerint a családdal sohasem volt semmilyen probléma, a szomszédok is teljesen meg voltak döbbenve az eseményt követően, hiszen eddig szimpatikus és csöndes gyereknek ismerték fiút. A tinédzser a mai napig nem adott világos magyarázatot tettére. A két testvér a szülők szerint soha nem veszekedett, illetve marakodott egymással. A családban viszont volt példa elmebetegségre. A törvényszéki pszichológus megvizsgálta a fiút, de fiatal kora miatt nem tudott egyértelmű diagnózist felállítani.

  A tinédzser önként adta fel magát, még az év elején. A seriff szerint már akkor megbánta tettét, és könnyes szemekkel kérte a letartóztatását. Védőügyvédje szerint valahányszor találkozott vele, Harvey mindig bűntudattal telve sírt, így volt ez a tárgyaláson is, ahol beismerte a gyilkosságot. A 15 éves fiú 30 év börtönbüntetést kapott a nővére meggyilkolásáért, és további 15 évet ítélt meg a szigorú bíró a fegyverhasználatért. Jó magaviselet esetén leghamarabb 12 év múlva helyezhetik feltételesen szabadlábra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon