MENÜ
 • Fehér Zoli nem él meg az éneklésből

  Az X-Faktorban feltűnt énekes többé nem akar visszatérni az öltönyüzletbe, azonban fellépések híján az énekesi karrierje sem ível fölfelé.

  Hiába lett országosan ismert Fehér Zoli az RTL Klub tehetségkutatójának köszönhetően, mégsem érkezett el számára a várt zenei karrier. Az énekes még mindig hisz abban, hogy beteljesülhetnek az álmai, és éneklésből tarthatja el magát és a családját.

  “A munkahelyemre nem mentem vissza, mert eldöntöttem, hogy az énekesi karrieremre koncentrálok” – árulta el, azonban a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte.

  “Most édesanyámék támogatnak, amíg nem lesz több fellépésem, és nem keresek vele elég pénzt. Remélem, mihamarabb így lesz.”

  Egyébként az énekes felesége mérlegképes könyvelőként dolgozik, és jelenleg ő a családfenntartó. Zoli elmondta, hogy a lányunk lassan iskolába megy, és nagyon reméli, hamarosan rendeződik a helyzetük.

  Ezért meg is tesz mindent: ő is indul az eurovíziós dalversenyen, Nincs baj című számának a szövegét X-Faktoros mentora, Geszti Péter írta. Bízik benne, hogy őt válogatják be a fesztiválra.

  Bár halkan megjegyezzük, lehet nem ártana, valami rendes munka után néznie lassan.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon