MENÜ
 • Fehér szemétnek öltözött anya és lánya

  Borzasztó cukik lehetnek az anya-lánya Halloween-kosztümök, de könnyen lehetnek felháborítóak és egy kicsit furcsák is. Detroitban most utóbbit érte el egy anya-lánya páros.

  A két hölgy ugyanis úgy döntött, hogy „fehér szemétnek” öltözik, mely nem csak amiatt hatott sokaknak támadóan, mivel alapvetően szemétnek öltözött be a két nő, hanem azért is, mivel az iskola, ahol a bulit tartották Detroit azon negyededeinek egyikében helyezkedik el, ahol az államigazgatást csődöt jelentett. Az anyagilag komoly gondokkal küszködő környéket gyakran hívják fehér szemétnek – így a helyi lakosságot is, akik most úgy érzik, ízléstelen viccet űztek belőlük.

  Anya és lánya mellesleg nem is költött sokat a jelmezre – csupán fehérre festették arcukat – szemük kivételével – és magukra húztak egy fehér szemetes zacskót, ami nagybetűkkel írták rá, hogy “Fehér Szemét.”

  Fehér szemétnek öltözött anya és lánya

  Elbűvölő. Vagyis nem. Nem az.

  Sokan nem csak a mellékes üzenet miatt akadtak ki az anya és a lány megjelenésén, hanem sokan egyszerűen azt nem értik, egy anya miért öltözteti fel gyerekét szemétként. Valljuk be – a feltevés jogos!

  Más szülők mellesleg egészen elképesztő jelmezeket is engedélyeznek, máshol pedig ugyanúgy a család találja magát kínos szituációban. Az ilyen jelmezeken felül azért van jó oldala is az államcsődnek – a hölgyek számára!

  Forrás és kép: Daily Mail

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon