MENÜ
 • Fegyverrel támadtak a Megasztár versenyzőjére

  A 25 éves Thiago Bertoldi hamar belopta magát a zsűri szívébe. Az immár legjobb 24 közé bekerült énekesnek nehéz gyerekkora és nem sok örömteli pillanata volt hazájában.
  A brazil fiatalembernek igencsak nehéz évek vannak a háta mögött. Hazájában ugyanis  mindennaposak a bandaháborúk, az utcákat fegyveresek és az erőszak uralja. Az énekespalántának gyerekkorában mindennap attól kellett félnie, hogy ez nap lesz az utolsó.
  “Az egy nagyon veszélyes ország. Sok helyen életveszélyes kimenni az utcára. Mindennaposak a rablások , a gyilkosságok. Engem 17 évesen fegyverrel raboltak ki. Azt hittem, meg is ölnek” – mesélte Thiago, aki már kisfiú kora óta azon van, hogy kitörjön ebből a félelemből. Elindult egy nemzeti zenei fesztiválon, amelyen annyi pénzt nyert, amennyiből megvalósíthatta álmát, hogy Európába jöjjön. Egy Brazíliában élő magyar nő segített neki, így elkezdhetett tanulni Budapesten.

  “Szeretném idehozni az anyámat és a testvéremet, hogy megnézzék, milyen boldog vagyok, mennyire szép helyen élek” – árulta el a fiatalember, aki előtt ma újabb akadály leküzdése áll: párbajoznia kell, hogy továbbjusson.
  Forrás: Blikk

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője