MENÜ
 • Fashion Map Márkóval – Szombaton új műsor és új műsorvezető

  Bemutatkozik új riporterünk, Márkó!

  2012. 11. 10-én, szombaton, 14:00-kor fog debütálni a MosaicOnline, első műsora, a Fashion Map, mellyel nem csak egy új kezdetet, de egy új műsorvezetőt is bemutatunk.

  Ő pedig a 17 éves Márkó, a Magyar Hajnal Énekstúdió és Közgazdasági Politechnikum Gimnázium tanulója. Márkó régóta olvasója oldalunknak – itt értesült a tavasszal meghirdetett castingunkról is, melyre beadva jelentkezését hamar kameránk előtt találta magát.

  “Rendszeresen látogattam az oldalt és májusban láttam, hogy műsorvezetőt keres a Mosaic. Jelentkeztem, és behívtak egy meghallgatásra. Elmentem, majd a válogató után néhány nappal visszahívtak. Onnantól már minden ment a maga útján.”

  Bár Márkó műsorvezetőnkként egy merően új része stábunknak, hamar beilleszkedett a csapatba – nélküle már nem is lennénk képben!

  “Az egész stábbal a fotózáson találkoztam először. Nagyon izgultam, hogyan tudok majd beilleszkedni egy új környezetbe, egy új társaságba, de szerencsére hamar megugrottam az akadályt, persze ehhez a többiek nyitottsága is kellett. Nagyon megkedveltem őket, mert mindenki óriási forma. Örülök, hogy egy ilyen csapattal dolgozhatok és egy ilyen oldalhoz adhatom a nevem.”

  És hogy miről is fog szólni a Fashion Map? Mindenről, ami divat – mindenről, ami magyar divat. Oldalunk mindig is úgy érezte, hogy támogatni kell az ország divattervezőinek értékes munkáját, mely teljes joggal érdemli meg a reflektorfényt. Nos, ha reflektorfényt nem is tudunk mindig biztosítani, kameránk lámpája a jövőben is elegendő világosítást fog adni ahhoz, hogy tiszta legyen a kép, ha a divatról van szó. Ehhez a képhez persze kell Márkó lelkesedése, tervei és kitartása is:

  “Próbálok izgalmas riportokat készíteni a divattervezőkkel, a fiatalabb korosztályt elrepíteni egy olyan világba ami számukra bizonyos értelemben zárt volt. A luxuscikkeken át – ami ebben a műsorban nem a Louis Vuittonban és a Gucciban fog kimerülni – egészen a megfizethető darabokig mindent kivesézünk. Az adások első alanya Lakatos Sándor divattervező lesz, aki persze még csak a kezdet – rengeteg tervező és designer vár még a MosaicOnline nézőire!”

  Márkó műsorát szombaton 14 órakor tekintheted meg itt, a MosaicOnline-on!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon