MENÜ
 • Farkas-Jenser Balázs dalszerző is szeretne lenni

  Laci a Megaházban beszélgetett a döntősökkel, köztük Balázzsal is.

  Az énekes fiú arról beszélt, miért is döntöttek ismét egy angol nyelvű dal mellett. A dalválasztásoknál több dolgot is szem előtt tartanak. Leginkább az játszott közre, hogy a fiatalok nagyobb része inkább külföldi zenét hallgat. A mezőny is kifejezetten fiatalos, így pozitív válaszra találtak kérésükkel.

  Felmerült persze az igény arra is, hogy magyar dalt énekeljenek, ami azért is bonyolultabb, mert angol nyelven sokkal könnyebb énekelni. A magyar ennél sokkal nehezebb, így sokkal több felkészülést igényel. Sokkal jobban ki kell dolgozni a szavak mondását, hogy ne legyen értelmetlen a szöveg.

  Balázs szerint ahhoz, hogy valaki ikonikussá váljon, az a hitelességen áll vagy bukik. Egy előadónak nem áll jól, ha hirtelen fordul egyet a személyisége, mivel akkor az emberek elvesztik a bizalmukat felé.

  Amikor Laci görcsösségéről kérdezte, rögtön a mikrofon elejtése jutott eszébe. Szerinte a legjobbkor jött, mert ráébredt, hogy túl sok mindenkinek kellett megfelelnie. Első dala volt szerinte a legjobb, amikor önmagát adhatta. Ezentúl is ezt szeretné képviselné.

  Balázs attól sem zárkózik el, hogy dalszerzőként tevékenykedjen. Reméli, hogy ezzel komplexebb egyéniséggel is hozzájárulhat ahhoz, hogy ikonikussá váljon.

  Kíváncsi vagy a teljes interjúra? Kövess minket, hamarosan érkezik!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon