MENÜ
 • Falusi Mariann megint horogra akadt

  Ők önmagukban nagyon cukik, elbűvölőek. Pedig az igazság az, hogy nagyon is van szerelmi életük, Falusi Marianné például különösen pezsgő mostanában.

  Valahogy a Pa-Dö-Dő két énekesnőjét, Lang Györgyit és Falusi Mariannt sosem szoktuk elképzelni pasikkal. Legalábbis én mindig is így voltam velük. Ők önmagukban nagyon cukik, elbűvölőek. Pedig az igazság az, hogy nagyon is van szerelmi életük, Falusi Marianné például különösen pezsgő mostanában. Ahogy az egyik pasi megy, úgy jön is a másik.

  Év elején még arról szóltak a hírek, hogy egy uszodában pasizott be, ahova rendszeresen jár róni a hosszokat. Arról a férfiról is már nagyon pozitívan nyilatkozott: “Szinte észre sem vettük, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Fantasztikus vele beszélgetni, egy korosztályhoz tartozunk, hasonló a világról alkotott véleményünk. A dumálásokból kávézás lett, a kávézásból otthoni kávézás, aztán felgyorsultak az események” Aztán ebből az egészből valahogy mégsem lett semmi.

  A legújabb kiszemelt már nem teljesen ugyanaz a korosztály, ezúttal állítólag egy fiatalabb férfival ismerkedik a Megasztár 6 egykori zsűrije. “Vidéki srác, nagyon energikus, és persze fiatalabb nálam vagy tíz évvel. Szinte az összes kapcsolatom ifjabb volt, nem tudom, mi az oka, valószínűleg olyan pörgős életet élek, amit csak a fiatalok bírnak mellettem.” – mesélte a Blikknek. Talán ezúttal több szerencsével jár és rámosolyog egy tartósabb kapcsolat!

   

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője