MENÜ
 • Falusi Mariann amerikai realityben

  A Megasztár női zsűritagja felbukkant a Jersey Shore-ban – még ha csak egy pillanatra is.

  Falusi Mariann a világ egyik legnépszerűbb realityjében, a Jersey Shore-ban bukkant fel a véletlennek köszönhetően. Lang Györgyi és Mariann a hónap elején jár New Yorkban, ahol egyik este betévedtek Manhattan emblematikus szórakozóhelyére, a Lucky Chang’s­be. Itt többek között olyan sztárok fordulnak meg rendszeresen, mint Lady GaGa, Tyra Banks, Albert monacói herceg, Yoko Ono is. És a két magyar énekesnőn kívül most is érkezett más híresség: egyszer csak betoppant a magyar MTV zenecsatornán is futó, a világ ­jelen­leg legnépszerűbb bulizós realityjének sztárja, Snooki és vele egy népes tévés stáb.

  „Nem igazán értettük, miért bolydult fel a szórakozóhely, amikor belépett egy szilikonmellű csaj – mesélte Mariann. – Megkérdeztük a szomszédos asztal vendégeit, hogy kinek örülnek ennyire. Úgy néztek ránk, mintha a Marsról jöttünk volna. Hogy lehet, hogy nem ismerjük Snookit? Hát mit mondjak, majdnem elszégyelltük magunkat.”

  A dús keblű lány azonban csak Mariannékra volt kíváncsi: több asztalnyi távolságból kiabált oda, hogy tetszik neki a színes hajuk.

  „Csak velünk váltott néhány szót, amit persze vettek a kamerák – folytatta Mariann az élménybeszámolót. – Amikor elindultunk haza, utánunk szaladt egy fiú a stábból egy halom papírral, hogy írjuk alá a ­be­le­egyező nyilatkozatot, hogy szerepelünk a műsorban. Jó bulinak gondoltuk, úgyhogy aláírtuk, így elképzelhető, hogy nemsokára feltűnünk az MTV képernyőjén. Remélem, a ­Me­ga­sztár stábja nem sértődik meg rám amiatt, hogy egy másik műsorban is szerepeltem kicsit.

  Forrás + fotó: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon