MENÜ
 • Fájdalmas és sokkoló a szépségkirálynő jelöltek élete

  A BBC 3 dokumentumfilmet forgatott a szépségkirálynő jelöltek felkészüléséről, ami pedig kiderült, azt senki sem sejtette.

  A Miss Venezuela a világ egyik legjövedelmezőbb szépségversenye, mely hatalmas közönséget vonz. A nyertes pénzre, és globális hírnévre tehet szert, ezért kétségbeesett és elszánt a küzdelem. Nem elég nagy a mell, túl hegyes az orr? Feküdjünk kés alá. Rávarrni egy darab hálót a nyelvre, hogy gyorsabban menjen a fogyás? Semmi gond. A koronáért bármeddig elmennek.

  venezuela1

  Az Extreme Beauty Queens című műsor egy csapat szépségkirálynő jelöltet követett a Miss Venezuela házba, akarom mondani kiképzőtáborba, ahol az úr a 67 éves „edző”, Osmel Souse. A táborban nem ismernek kegyelmet.
  „Ha úgy ájulsz el, mint egy szépségkirálynő, kelj is fel, mint egy szépségkirálynő!” – förmedt rá az egyik szerencsétlen lányra Sousa.
  „Ellenőrzöm, hogy vannak-e lányok, akik híztak, hogy úgy viselkednek-e, mintha itt lenne a vége. Néhányuk nem koncentrál.” – véli a férfi. „Ha egy lánynak orrműtét kell, akkor orrműtéte lesz. Ez egy iparág, a tökéletesre törekszünk. Nem elégszünk meg a középszerűséggel.”

  venezuela2

  Közelebbről is megismerkedhetünk Maya Naverrel, a fiatal lánnyal, aki Venezuela fővárosában, Caracas nyomornegyedében él családjával. A verseny segítségével szeretne innen kikerülni a szeretteivel együtt.
  „Szeretném, ha elismernének.” – mondja. „Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy a nyomornegyedből is érhetnek el sikereket.”
  A lány azt is bevallja, hogy egy hálót varratott a nyelvére. Így rendkívül fájdalmassá válik a szilárd táplálék lenyelése.
  „A segítségével gyorsabban veszítesz súlyt. Egyébként ugyanazt eszed, csak pürésítve.”  – magyarázza Maya.

  Ismét bebizonyosodott a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni. Na de ennyire?

  Képek forrása/Forrás: news.com.au

  Dudok Kata

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon