MENÜ
 • Faith No More, újra itt!

  A rockzene szerelmesei számára június 28. piros betűs ünnepnek ígérkezik, hiszen Sopronba látogat a kultikus zenekar, a Faith No More.

  Ki gondolta volna tizenkilenc évvel ezelőtt, amikor a VOLT Fesztivált csupán egy “megszokottnál nagyobb házibuliként” hirdették a szervezők, hogy 2012-ben a napokat visszaszámlálva várhatjuk Mike Patton kultikus bandáját? Pedig pontosan ez történik: a VOLT idén az egész év egyik legnagyobb rockzenei eseményét prezentálja. A fesztiválon színpadra lép a Faith No More.

  Bár a zenekar tíz évet kihagyott, legnagyobb slágereit (Easy, Epic, Midlife Crisis, A Small Victory, …) a mai napig naponta játsszák hazai és nemzetközi rádióadók, az európai turnén pedig ezúttal is csak a legnevesebb fesztiválok vendégei lesznek. Idehaza 2012-ben egész’ biztos az egyik legjelentősebb rockzenei szenzációnak számít az ő vendégszereplésük. Június 28-a egyébként kétségkívül a VOLT történetének legsűrűbb programjának ígérkezik, ezen a napon lép fel ugyanis a Faith No More mellett a Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken!, Katy B és Mac Miller is.

  Irány tehát Sopron, irány a VOLT!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon