MENÜ
 • Facebookon tudta meg, hogy férje duplán nős

  Kellemetlen érzés nézni egy általunk már megvert nő esküvői képeit. Főleg, ha a volt férjünkkel házasodott össze. Végképp, ha a volt férjtől még nem váltunk el...

  Egy washingtoni hölgy véletlenül fedezte fel, hogy férjének nem ő az egyedül felesége. A Facebook ugyanis ajánlott neki egy másik felhasználót barátként, akinek megnézve adatlapját, megdöbbenve vette észre, hogy a nő házas – a férjük pedig ugyanaz!

  A 41 éves Mr. O’Neill 2001-ben ment hozzá első feleségéhez, de 2009-ben szétváltak az útjaik. Elválni viszont nem váltak el, a férfi viszont megváltoztatta vezetéknevét, majd öt nap múlva újraházasodott – erről viszont nem tájékoztatta előző – vagyis papíron jelenlegi – nejét. A névváltoztatás pedig vajmi keveset segített az ügyön.

  Az eredeti feleség a képekből jött rá arra, hogy a Facebook által ajánlott ismerős bizony az ő férjeurának a neje – a fotókon ugyanis O’Neill és az ara éppen esküvői tortájukkal pózoltak.

  A nagy felfedezés után az első számú feleség azonnal felhívta férje anyját, majd egy ügyvéd érkezett lakásához, aki többször is megkérdezte tőle, hogy biztosan nem váltak-e el. A hölgy viszont természetesen biztos volt benne, hogy nem, nem váltak még el és papíron még házasok.

  Ezek után a bigámista férj is felkereste első nejét, megkérve rá, hogy tartsák titokban az esetet, hiszen az törvényekbe ütközik és majd megoldják a szituációt. A feleség viszont inkább a rendőrséget választotta, volt (vagyis nem volt) ura pedig bigámia vádjával ül a bíróság elé és akár egy év börtön is várhat rá.

  A két asszony mellesleg már találkozott egymással, sőt, még verekedtek is, ugyanis az első feleség bántalmazta a későbbi második feleséget, miután kiderült viszonya a férfivel. Bár ekkor letartóztatták, nem emeltek ellene vádat.

  O’Neill ügyvéde elmondta, hogy kliense nagyon szégyelli magát és “semmi rosszat nem tett még egész életében”.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon