MENÜ
 • Facebookon garázdálkodnak az Amis tinédzserek

  A zárt közösség ifjú tagjai két éven keresztül otthonuktól távol élhetik ki magukat, a féktelen bulizásról interneten osztanak meg fotókat.

  Az Amis szokások része, hogy a tinédzserré váló gyermeket útjára engedik, ezt a két éves időszakot Rumspringának nevezik. A bulizással és a világi élet élvezeteivel töltött időszak után, a fiatalok eldönthetik vissza kívánnak-e menni zárt és szigorú szabályokkal teli közösségükbe, vagy folytatják szabad életüket.

  A Rumspringa időszaka a végtelen bulizásról szól, és hála a közösségi világhálónak, bárki betekintést nyerhet az Amis fiatalok éjszakai életébe. A zárt közösség ifjai egyébként se telefont, se internetet, se autót, bizonyos területeken elektromos áramot sem használnak, viszont a végtelen bulizás mellett nyugodtan használhatnak mindent amit bármelyik velük egykorú.

  A fiatalok bátran fotózgatják ilyenkor magukat okostelefonokkal a tükörben, használnak Instagrammot és egy-egy lazább estéjüket is szívesen megosztják ismerőseikkel.

   

  A fotók egyébként nem durvábbak az átlagos tinédzserek által feltöltötteknél, a szexualitás és magamutogatás azonban továbbra is tabu. Mindezek ellenére a vallási szokásaikhoz képest a képek így is meglepőek. 

  Forrás: Dailymail

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon