MENÜ
 • Facebook képe buktatta le a tolvajt

  A benzintolvajt saját Facebook profilján megtalálható képe leplezte le!

  A Kentucky államban élő férfit vád alá helyezték, miután egy rendőrautóból benzint szívott le, majd a lopásról készített fotót (amit nem értünk miféle családi albumba szánhatott, de hát ő tudja…)  feltöltötte a Facebook közösségi oldalra. Amint a fotón is látható, a 20 éves Michael Baker épp benzint lop a Jenkinsi Rendőrkapitányság járőrautójából, miközben egyezményes jelet mutatva az ujjával pózol a barátnője által készített fotóhoz.

  Miután a fotó másolata (ami gyorsan elterjedt Jenkinsben) eljutott a rendőrséghez, hétfőn őrizetbe is vették a férfit. A letartóztatási parancs szerint “Jenkinsi Rendőrkapitányság járőrautójából való benzin lopás” és a “lopásról készült fotók közzététele a Facebookon” a vád. Baker a tervek szerint csütörtökön áll a Letcher Megyei Kerületi Bíróság elé.

  Amíg a benzinlopásról készült fotó törlésre nem került, Baker folyamatosan kommentálta 380 ismerőse számára a történteket: “Most jöttem ki a sittről” írta egyik posztban, majd később a “Yea LOL, sittre kerültem a Facebookon keresztül”. Egy ismerősének, aki nem látta az illusztris fotót, mielőtt lecsukták volna Bakert, ezt írta: “yea, LOL, látnod kellett volna, rohadtul nagy poén volt.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon