MENÜ
 • Fábián Juli: “Én voltam az elképzelés”

  Fábián Julival a Volton találkoztunk, ahol beszélgettünk legújabb izgalmas közreműködéséről, arról, hogy mit vár a fesztiválokon, és hogy melyek az ő sztárallűrjei…

  A Kerekes Band-del szövetkeztek, hogy valami igazán minőségit alkossanak: egy csángó, határon túli zene, valamint Juli amerikai jazz zenéje találkozott. És hogy mi lett belőle? Az énekesnő szerint tök jó dolog.

  Nyitott valaki vagyok, nem csak jazz-t énekelek, hanem populáris dolgokat is, tehát ez nekem nekem nem volt különleges. Pontosabban különleges volt, de nem volt lehetetlen küldetés” – nyilatkozta Fábián Juli a MosaicOnline.hu-nak.

  “Megkérdeztem tőlük, amikor felhívtak ezzel a számmal, hogy mi lenne az instrukció, hogy mi az elképzelés, és akkor elmondták, hogy én vagyok az elképzelés, én keltettem életre ezt a számot. Úgyhogy felénekeltem a magam íze szerint, és nagyon jó lett.”

  Arról is szó esett, hogy a Tankcsapdával szívesen énekelne-e egy kemény rockszámot, és hogyan mulat a fesztiválokon. A teljes interjút itt megtekintheted:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon