MENÜ
 • Ezt viselik idén a sztárok a Story Gálán – Fotók!

  Miklósa Erika és Mádai Vivien elárulják az idei báli szezon ruhatrendjeit

  A hazai sztárvilág már javában készül a hétvégi Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálára, ahol az elegancia és a kifinomultság az idei évben is főszerepet kap. Miklósa Erika kuratóriumi tag és Mádai Vivien tévés személyiség is a legújabb divattrendeknek megfelelő kreációk közül választanak estélyi ruhát. Bármilyen meglepő, de a férfiak számára is központi kérdés a rendezvény fényéhez illő öltözet megtalálása.

   

  A hírességek kedvenc gálája nemcsak a díjazottak, a helyszín, a sztárfellépők, illetve a hajnalig tartó mulatság miatt áll a figyelem középpontjában, hanem azért is, mert mindenki kíváncsi arra, hogy a vendégek milyen ruhákban vonulnak végig a vörös szőnyegen. A korábbi években a harsány színek, a flitterek, a merész hátkivágások domináltak, tavaly inkább a pasztelles és monokróm árnyalatok, a letisztult formavilág, valamint a finoman elegáns megjelenés volt irányadó. Vajon idén milyen stílusjegyek köszönnek vissza a ruhákon?

  „Hetek óta készülök a gálára. Mindig jó előre átgondolom, hogy ilyen események alkalmával milyen ruhát szeretnék, milyen legyen a hajam, illetve a sminkem. Elsősorban arra figyelek, hogy elégedetten nézzek a tükörbe, hiszen ez még az aktuális trendeknél is sokkal többet dob egy nőn” – mesélte Mádai Vivien, aki örül, hogy az idei báli szezon kedvelt darabjain a pasztelles és fémes arany, valamint ezüstös árnyalatok köszönnek vissza. De a földig érő nagyestélyik mellett az alakra simuló és a középhosszú ruhák, a romantikus, áttetsző anyagok és a csipke is kiemelt figyelmet érdemelnek.

  Mind Vivien, mind Miklósa Erika a Celeni legújabb kreációi közül választják ki a legtökéletesebbet. A világhírű operaénekesnőnek a szakmája miatt szinte hétköznapi viseletnek számít az estélyi, de amikor nem a színpadra választ, még ő is teljesen más szempontok szerint válogat ruhát. „Egy fellépés sok mindent meghatároz, hiszen nem mindegy, hogy milyen az előadás hangulata. A Story Gála esetében azonban végre elengedhetem a fantáziámat. Egy vagány negyvenes nő szeretnék lenni, de bizonyos kereteken belül maradva!” – mondta Erika, aki végül több ruhába is beleszeretett. „Evés közben jön meg az étvágy. Megláttam a szebbnél szebb darabokat és úgy voltam vele, hogy az egyéniségének legjobban megfelelőt úgyis mindenki csak magán látva találja meg, így több mindent felpróbáltam.”

   

  Azt gondolnánk, hogy egy férfi számára könnyű a döntés, ám ez csak részben igaz. Kolossváry Balázs, a Story magazin főszerkesztője ezen az estén szmokingot fog viselni, csakhogy neki is okozott némi fejtörést a megfelelő ruha kiválasztása.

  „Életem első Story Gálájára készülök, és rögtön házigazdaként debütálok. Már az előkészületekből érzem, milyen rendkívüli esemény ez, melyhez a megjelenésemben is méltónak kell lennem. Lakatos Sándor divattervezővel több körben, alapos mérlegelés után választottuk ki a szmokingom anyagát, együtt döntöttünk a fazonról, minden apró részletet alaposan átbeszéltünk. Nekem nagyon tetszik a végeredmény” – árulta el Balázs.

  A visszaszámlálás a szervezők számára is elkezdődött: a több mint százfős személyzet már az utolsó simításokat végzi. Két nap múlva megérkeznek a díjak a helyszínre, minden reflektor a helyére kerül, a sztárfellépők behangolnak, a Corinthia Grand Hotel bálterme pedig ünnepi díszbe öltözik és megnyílnak a kapuk a népes vendégsereg előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon