MENÜ
 • Ezt hazudd a gyerekednek

  Földrésztől függetlenül ugyanazok a legnépszerűbbek.

  Egy friss kutatás kimutatta azt, amit egyébként talán eddig is tudtunk, sőt, így visszagondolva annak idején mi magunk is tapasztaltunk szüleink részéről. A felmérés szerint a legtöbb édesapa és édesanya hazudik a saját gyerekének annak érdekében, hogy az változtasson viselkedésén. De mik a leggyakoribb módszerek?

  A kutatók körülbelül kétszáz családot vizsgáltak Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban is. A leggyakoribb csel az lett, amikor a szülő tetteti, hogy magára hagyja a hisztiző gyereket, ezzel próbálván a dili abbahagyására késztetni őt. Ez után szorosan következtek az olyan mondatok mint: “Ha nem viselkedsz, hívom a rendőröket!”, “Ha nem jössz velem, jönnek a rossz emberek és elvisznek téged”.

  Népszerűek továbbá az úgynevezett kegyes hazugságok is. Ilyen például, amikor azt mondják a gyereküknek, hogy a háziállatot elvitték egy távoli farmra. Ahelyett, hogy közölték volna: Bundást elaltatta az állatorvos. A kutatás kimutatta azt is, hogy nincs számottevő különbség a hatásfokban akkor, ha az apuka és akkor, ha az anyuka mondja őket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon