MENÜ
 • Ezért ne bízz a neten ismerkedőkben!

  Közel sem lett jó vége egy tolnai lány interneten kezdődő kapcsolatának. Bár romantikus szerelemnek indult, súlyos tragédiába torkollt Ny. V. egyiptomi kalandja.

  Sosem tudhatjuk, ki ül a másik monitor előtt. Persze egy kis chatelés senkinek nem árthat, azért nem árt emlékeztetnünk magunkat a tényekre: sosem tudhatjuk biztosra, hogy megbízhatunk-e abban a személlyel, akivel éppen ismerkedünk a világhálón.

  Egy magyar lány története sokak számára tanulságos lehet. Ny. V. eleinte azt hitte, megtalálta az igazit, ám helyette szörnyű dologba keveredett. gy fiatal egyiptomi férfi szerelmes ígéretekkel csábította ki magához a hurghadai nyaralóparadicsomba, ám ott már teljesen másképp viselkedett az idegen helyre csöppent lánnyal.

  A külvilágtól elzárta, hónapokon át durván bántalmazta (erről V. törött orra és állkapcsa is tanúskodik), mígnem a nőnek sikerült valahogyan értesítenie magyarországi rokonait, akik a követségi szálakat megmozgatva kiszabadították. Ám bármennyire döbbenetes is Ny. V. története, mégsem egyedi: úgy tudjuk, hogy a mai napig több honfitársnőnk raboskodik hasonló körülmények között Egyiptomban.

  Egy hurghadai magyar szerint a helyi kolónia tagjai már korábban is több alkalommal segítettek lépre csalt áldozatokon, elrablóik pedig legtöbbször ugyanazt a sémát követik. “Ez egy régi jelenség Egyiptomban. Az interneten kedvesek és odaadóak, az első hónapban talán még személyesen is azok, de aztán elveszik az útlevelet, a telefont, és kötelezik, hogy csadort viseljen” – mesélte Márton Levente, aki egy búvárbázist vezet Hurghadában. – “Volt, hogy gyermekes anya jött ki, őt a gyerekével kezdte zsarolni a „párja”.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon