MENÜ
 • Ezért ne a munkahelyeden flörtölj

  A pikáns levelezés számos veszélyt rejt.

  Egy pár egy az egyben felmondott munkahelyéről, miután szexuális tartalommal is bőven nyakon öntött levelezésüket véletlenül a cég összes alkalmazottjának elküldték. A recepciós Melanie Anderson és vőlegénye, Eric Knisz pont túlfűtött e-mailezésben voltak, amikor megérkezett a kajaszállító. Melanie erről értesíteni szerette volna a munkatársakat, de a barátjával lezajlott beszélgetést is sikerült továbbítania. Ouch!

  Az üzenet természetesen gyorsan terjedt, a munkatársak pedig egyáltalán nem könyörületességükről tettek tanúbizonyságot. Elkezdték Twitterre és Facebookra is kipostolgatni a szaftos részleteket. Noha Melanie és Eric nem tett semmi jogszabályba ütközőt, vagy büntetendőt, mégis úgy döntöttek, hogy mindketten felmondanak az olajvállalatnál.

   Elhatározásuk valahol érthető, hiszen nehéz úgy a kollégák szemébe nézni, hogy gyakorlatilag a hálószobai titkok minden mocskos kis részletét tudják. A fiatalok el szerették volna kerülni azt, hogy nap mint nap őket szívassák. Így aztán továbbálltak egy másik munkahelyre, ahol ártatlanul folytathatják virtuális flörtjeiket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon