MENÜ
 • Ezeket a nőket szerette George Clooney

  Mielőtt megkérte a kezét helyes ügyvéd barátnőjének, Amal Alamuddinak.

  Most, hogy mindenki kedvenc agglegénye sajnos – vagy nem sajnos – beköti barátnője fejét, nézzük át, hogy az évek során kiket hitt élete nőinek.

  georgeclooneykellypreston

  KELLY PRESTON
  1987-től randiztak, 1988-ban költöztek össze, 1989-ben pedig már szakítottak is. De volt egy közös malacuk, a híres Max, aki a színész házi kedvence maradt annak haláláig (2006). A kapcsolat végeztével George már szaladt is az oltár elé – egy másik nővel.

  George Clooney and Talia Balsam  (Photo by Jim Smeal/WireImage

  TALIA BALSAM
  A friss arcú, őszülő tincsek nélkül is sármos Clooney először 1984-ban randizott a hölggyel, majd 1989-ben, Las Vegasban összeházasodtak. A frigy 1992-ig tartott, melyről később a színész így nyilatkozott:
  „Talán – biztosan – nem voltam azon a ponton, amikor házasnak kellett volna lennem. Nem érzem úgy, hogy fair esélyt adtam volna Taliának.”
  Bár nyilvánosan kijelentette, hogy többször nem nősül meg, ígéretét most mégis megszegni látszik.

  SUNGLASSES

  KAREN ‘DUFF’ DUFFY
  A páros 1995-ben randizott, az akkori Emmyn is együtt jelentek meg. Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk tiszavirág életű volt, kifejezetten jóban maradtak. Ezt az is bizonyítja, hogy Duffy 2010-ben például hajókázni ment a színésszel és akkori barátnőjével. Barátságukról úgy nyilatkozott, hogy: „George nagyon hűséges.”

  ACTOR, GEORGE CLOONEY WITH GIRLFRIEND, CELINE BALITRAN, ARRIVING

  CELINE BALITRAN
  A szerencsés pincérnő és Clooney 1996-tól 1999-ig jártak. Párizsban, a szerelem fővárosában találkoztak, amikor a színész a Peacemakert forgatta. A francia jogász hallgató végül követte őt Los Angelesbe, de George mégis az agglegény életet választotta.

  Lisa Snowdon and George Clooney 'OCEAN'S TWELVE' FILM PREMIERE,

  LISA SNOWDON
  Se veled, se nélküled kapcsolatuk 2000-ben kezdődött, amikor egy reklám spanyolországi forgatásán rögtön megtalálták a közös hangot. A brit modell számos rendezvény alkalmával feltűnt a sztár oldalán, így A Bourne-csapda 2004-es premierjén, továbbá egy 2005-ös londoni partin is.

  georgeclooneykristaallen

  KRISTA ALLEN
  A színész és a volt Baywatch-sztár 2002-től 2008-ig jártak, bár az együttlét nem volt állandó, és kezdetben elvileg „csak barátok” voltak. Clooney ebben az évben debütált rendezőként, méghozzá az Egy veszedelmes elme vallomásai című filmmel.

  georgeclooneysarahlarson

  SARAH LARSON
  George 2007-ben, a szülinapi partiján botlott bele a koktél pincérnőbe, és igen jól szórakoztak. A lányt még az Oscar-gálára is elvitte, pedig oda korábban sosem vitte még el egy barátnőjét sem. Nem sokkal azután, 2008 májusában szakítottak.

  George Clooney Turns 50

  ELISABETTA CANALIS
  Az olasz színésznő 2009-ben csavarta el a világ legszexibb pasijának a fejét, és élvezte a kapcsolatukkal járó rivaldafényt. Együtt jártak a vörös szőnyegre, és persze Hawaiira. De 2011-ben már be is jelentették a szakítást, mondván: „ez nagyon bonyolult és nagyon személyes, reméljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket.”

  The BFI London Film Festival: The Descendants - Premiere - Inside Arrivals

  STACY KEIBLER
  A volt birkózó lány és Clooney szerelme 2011 nyarán lángolt fel, és 2013-ig tartott. „Nagyon magas. És szét tudná rúgni a fenekem.” – viccelődött a színész. Bár rengeteget szórakoztak együtt, egy forrás szerint azért mentek szét, mert Stacy szeretett volna családot és gyerekeket, és tudta, hogy George-nál ezek nincsenek a palettán. Most az is lehet, hogy kiderül mekkorát tévedett…

  Persze számos nő, rövidebb-hosszabb kapcsolat volt még az életében. Így kolléganői, Renee Zellweger, Kimberly Russel, valamint Traylor Howard (Én és én meg az Irén), a brit tévés, Mariella Frostrup és a svéd szupermodell, Vendela Kirsebom is.

  Forrás: nydailynews.com
  Képek forrása: sourceforge.net, dailymail.co.uk, comcast.net, sevenreflections.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon