MENÜ
 • Ezek a 2015-ös év legtöbbször letöltött sorozatai

  Megérkezett a TorrentFreak idei listája

  A Trónok harca továbbra is napjaink legnézettebb sorozatai közé sorolható, amit az is bizonyít, hogy az HBO fantasyje 2015-ben immár negyedik alkalommal került fel a legtöbb illegális letöltést számláló sorozatok listájának élére.

  got6

  Az ötödik évad fináléját a TorrentFreak értesülései szerint szerint idén 14.4 milliószor töltötték le, ezzel pedig maga mögé utasította a Walking Dead-et, amely epizódonként 6.9 millió letöltéssel került a második helyre.

  walkingdead

  Az HBO korábban már intézkedéseket tett a kalózletöltések számának csökkentése érdekében. Az ötödik évad epizódjai világszerte egyidőben voltak láthatóak, valamint elindult az HBO Now nevű szolgáltatás is, amely kábeltelevíziós előfizetés nélkül is megrendelhető, az új szezon első négy epizódja azonban ennek ellenére is kiszivárgott a hivatalos premier előtt.

  Úgy tűnik, a letöltések nem befolyásolták az HBO legális nézettségi adatait: a George R.R. Martin regényein alapuló projekt jelenleg rekordernek számít, ugyanis az epizódokat körülbelül 20 millió néző követi figyelemmel.

  agymenok

  A TorrentFreak listájára felkerült az Agymenők is, 4.4 milliós nézettséggel, a negyedik pedig a 2012-ben bemutatott Zöld íjász lett, míg az ötödik helyet a Flash kapta meg. Íme a teljes sorrend:

  1. Trónok harca – 14.4 millió néző
  2. The Walking Dead – 6.9 millió néző
  3. Agymenők – 4.4 millió néző
  4. A zöld íjász – 3.9 millió néző
  5. The Flash – 3.6 millió néző
  6. Mr. Robot – 3.5 millió néző
  7. Vikingek – 3.3 millió néző
  8. Supergirl – 3 millió néző
  9. Feketelista – 2.9 millió néző
  10. Brilliáns elmék – 2.6 millió néző

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten