MENÜ
 • Ez zsír!

  Janicsák Veca fogyókúrára fogja az országot

  Izgalmas vállalkozásba kezd Janicsák Veca és a főzőműsorairól országszerte ismertté vált Buday Péter. Vecát a Life-hu női portál kérte fel arra, hogy legyen nagykövete az egészséges étkezésről szóló kampányuknak. A lány annak ellenére is nagyon szívesen elfogadta a felkérést, hogy folyamatosan koncertezik, napokon keresztül,megállás nélkül klipforgatáson van, vagy épp a stúdióban dolgozik. Tengernyi munkája mellett azonban nagyon szívesen osztja meg tapasztalatait a fogyni vágyókkal.

  “Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben, hiszen a rajongók is szívesebben látnak egy kiegyensúlyozott embert a színpadon. Nem mellesleg, jó lenne majdan együtt játszani az unokáimmal, ehhez pedig egészségesen kell élnem. Hiszek a kisugárzásban, a belső értékek fontosságában, de természetesen mint minden nő, én is szeretnék a lehető legjobban kinézni. Ha az Ez zsír!-ral egészséges életre ösztönözhetem az embereket, az máris jót tesz a lelkemnek” – mondta Veca.

  A küldetésben társa Buday Péter sztárszakács lesz, aki többek között videós felvételekkel fogja szemléltetni, hogyan készíti azokat az egészséges ételeket, amelyeket maga is fogyaszt annak érdekében, hogy megszabaduljon pár fölös kilótól.

  Bármennyire is figyelek az étkezéseimre, rájöttem, hogy mozgás nélkül nincs fogyás. Éppen ezért azt vallom, hogy együnk finomakat és mozogjunk jókat! – buzdít a Most a Buday! sztárja. –A honlapon rövid videókban olyan finom és élvezetes ételeket mutatok be, amelyek nem csak egészségesek, hanem színesítik is az étrendet. Magam is fogyni szeretnék a program segítségével, három hónap alatt 20 kiló mínuszt tűztem ki célul, júliusig ennyit tartok ideális és egészséges súlyvesztésnek.” – tette hozzá a szakács.

  A cél nemes. Összesen 1 millió kilótól szeretnék megszabadítani az országot. Azok, akik szeretnének részt venni a nem mindennapi vállalkozásban, a http://www.life.hu/ez-zsir oldalon történő regisztrációval tehetik meg!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon