MENÜ
 • Ez vár rád a Glee századik részében

  Figyelem! Spoiler-veszély!

  Március közepén az idehaza is nagy sikert arató Glee amerikai musical – és vígjátéksorozat századik részéhez érkezik. A műsor forgatókönyv-írói és producerei már most gőzerővel dolgoznak rajta, úgyhogy nagy durranásnak ígérkezik. Állítólag színre lép majd, jobban mondva visszatér Gwyneth Paltrow is, Holly Holiday szerepében.

  140112_paltrow

  A műsor készítői emellett szavazást is indítottak arról, a rajongók mely, korábban már játszott dalokat hallanák szívesen a kerek szám alkalmából. Ehhez a Glee írói kiválasztottak harminc számot és a Glee honlapján elérhetővé tették a szavazást – egészen december harmadikáig lehetett voksolni.

  A századik rész középpontjában várhatóan Sue Sylvester edző lesz, aki elhagyni készül a William McKinley középiskolát és vele együtt a sorozatot is. Emellett számos, a sorozat korábbi részeiben kilépő szereplő is visszatér a századik rész megünneplésére.

  140112_glee

  A századik rész duplarész lesz. Az elsőt március 18-án, a másodikat március 25-én sugározzák az Egyesült Államokban. A sorozat egy középiskolai show-kórus történetét meséli el. A „New Directions” a limai kitalált William McKinley High Schoolban működik. A pilot epizódot az American Idol 2009. május 19-i adása után sugározták, melyet követően az első évad 2009. szeptember 9-én indult.

  Forrás: digitalspy.co.uk

  Képek forrása: digitalspy.co.uk

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten