MENÜ
 • Ez történt az Emmy-díjkiosztón

  Ma hajnalban 64. alkalommal adták át a legjobb televíziós produkcióknak szánt díjakat.

  A “tévés Oscarnak” is becézett Emmy-díj nagytestvére után talán a második legfontosabb szórakoztatóipari díjkiosztó. Idén több meglepetést is tartogatott a rangos gála, hiszen például a nagy esélyesnek számító, 11 kategóriában jelölt Trónok harca csupán az egy héttel ezelőtti, technikai díjátadón érdemelt kitüntetést, a tegnapi ceremóniáról szobor nélkül kényszerültek távozni a produkció résztvevői.

  Más oldalról azonban tarolt a Modern Család című sorozat, hiszen elvihette például a legjobb vígjáték-sorozatért járó kitüntetést. A legjobb drámának járó díjat pedig a Homeland című sorozat kapta, amelyben nyújtott alakításáért Claire Danes és Damian Lewis, a két főszereplő  is szobrot kapott. Ezutóbbi egyébként maga mögé utasított például olyan nagyszerű színészeket is, mint a Dextert megformáló Michael C. Hallt.

  Dráma kategóriában a legjobb forgatókönyvnek járó díjat a Downtown Abbey című sorozat 7. epizódja nyerte, de a Két pasi meg egy kicsi című sorozat Alan-je sem távozott üres kézzel, Jon Cryer ugyanis a legjobb férfi vígjátékszereplőnek járó díjjal gazdagodhatott. A legjobb férfi-és női mellékszereplőknek járó díjakat a Modern család szereplői vihették haza, pontosabban Julie Bowen és Eric Stonestreet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon