MENÜ
 • Ez történt az Éden Hotel tizedik párválasztóján

  Ezúttal a fiúk választottak párt.

  Hétfőn Laura költözött a Hotelbe, egy Patriktól örökölt tekercssel, amely tartalmának megfelelően a keddi adásban a fiúk dönthettek arról, hogy a hat lány közül melyiket küldik haza a játékból. Ők Nórit választották, így azonnal távoznia kellett a játékból, átadva a stafétát az új csábítónak, Patriknak. Nói választásának megfelelően szerdán a fiú Mariannát és Adrit vitte randizni, közülük pedig előbbit választott párjának. Ennek következtében Gyulának a szingliszobába kellett költöznie.

  11088762_1810307169193487_8388421467176652743_o

  Pénteken aztán tizedik alkalommal jöttek össze a lakók egy párválasztó ceremóniára. A játékosok már 25 embert kiejtettek, a héten 25-dikként Laura, majd Patrik érkezett a Hotelbe, így most a fiúk vannak többségben, közülük kell távoznia valakinek.

  Loki indult elsőként, útja pedig Barbara háta mögött ért véget, Peti pedig Mariannát választotta. Gyula az új lányt, Bence pedig rövid cselezés után Adri háta mögött kötött ki. Gábor Tinát választotta párjául, Patrik pedig végül Barbara mögött kötött ki. A lánynak tehát döntenie kell, hogy őt, vagy a veteránnak számító Lokit küldi haza. Régi párját jó társnak gondolta, de megingott a hite benne az utóbbi időben, úgy érzi, veszélybe sodorta. Ennek ellenére a lány mellette döntött, így az új csábítónak, Ádámnak távoznia kellett.

  A többiek – bár megértették – nem örültek a döntésének, egyre kevésbé bíznak meg Lokiban, egyre kevésbé szeretnék a hotelben látni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon