MENÜ
 • Ez most a legdrágább túra a világon

  Kezdhetsz gyűjteni, hiszen karácsonyi ajándéknak tökéletes!

  A túra a japán Kyotóból indul (lenti kép), a legmagasabb pagoda, a 826-ban épült Toji Temple megtekintésével, majd folytatódik a világ legjobb japán éttermével, ami három Michelin csillaggal dicsekedhet. A résztvevők ezt követően Peking történelmi látványosságaival ismerkedhetnek, piknikelhetnek a Nagy Falon, majd Hongkong és az indiai Agra következik a szerelmesek mauzóleumával, a Taj Mahallal. Majd Isztambul és Párizs.

  140107_tojitemple

  Két luxusutazásokat szervező cég összefogott és egy olyan kéthetes programot állítottak össze az érdeklődőknek, hogy azok megnyalhatják utána a tíz ujjukat. Ugyanis hét gyönyörű várossal ismerkedhetnek meg 14 nap alatt. Mindez 1.5 millió dollárért, átszámítva 330 millió forintért. Két hét igazán szuper áron, luxus jettel, és a csoport is nagyon exkluzív, hiszen mindössze nyolcan tudnak a géppel egyszerre utazni. Úgyhogy akár egy baráti társaság is benevezhet az útra, csak 2.4 milliárdba fájna nekik összesen az út. Természetesen a személyzet az egész út alatt a vendégekkel tart, így minden fedélzeti, egyéni igényüket is megismerik.

  Ebben a szolgáltatásban persze luxus elhelyezés, a példaként is felhozott Michelin csillagos éttermek, exkluzív múzeumlátogatások is benne vannak. Az utóbbi annyit tesz, hogy a VIP vendégek számára külön kinyit a múzeum, és mások által nem zavarva merülhetnek el a kiállításokban. Illetve olyan helyekre is bejuthatnak, amelyek egyébként egyáltalán nem nyitottak a közönség számára. Ez nem tudjuk pontosan mit is takar, de ha egyszer egy olvasónk részt vesz a túrán, utána mindenképp küldje el levélben a tapasztalatait!

  Forrás: abercrombiekent.com

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon