MENÜ
 • Ez az én fiam!

  Igazi főnyeremény, hisz jóképű, tud főzni, takarítani és mosni is saját maga szokott, sőt, mindezeken felül énekelni is tud. Kell ennél több? Teszi fel a költőinek szánt kérdést édesapja.

  A One Direction tejfel hajú énekese körül lányok egész hordája settenkedik állandóan, ő azonban még a mai napig kicsit zavarban van ettől az egész helyzettől. De Niell Horan ettől függetlenül igazi főnyeremény, hisz jóképű, tud főzni, takarítani és mosni is saját maga szokott, sőt, mindezeken felül énekelni is tud. Kell ennél több? Teszi fel a költőinek szánt kérdést édesapja.

  Ennek ellenére a lányok most tényleg inkább megijesztik. Plusz a nagy igazság az, hogy ilyen ügyekben mindig is a csapat legnagyobb nőcsábásza, Harry Styles vonzotta magára a legtöbb figyelmet. De a visszafogottabb Niall helyzetét édesapja szerint az sem segíti, hogy mindenhol sikítozó lányokba ütköznek. “Ahogy jönnek ki a repülőtérről és mennek az autóhoz végig ordítozó csajok kísérik őket és a fiam ettől klausztrofóbiás lesz.” – festette le a helyzetet az apuka.

  Az apuka azonban hosszú távon nem félti fiát, és egyelőre örül, hogy a nőügyeket Harry viszi el a többiek helyett. Így is igyekszik minden segítséget megadni Niallnak, akivel már nem él együtt, ugyanis 15 évnyi házasság, 1999-ben elvált az édesanyától.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon