MENÜ
 • Extrém fogyókúrás módszer hódít

  Egy nyelvre varrott műanyag tapasz segítségével próbálnak fogyni újabban egyesek. A szörnyű beavatkozás következtében annyira fáj az illető nyelve, hogy inkább nem is eszik...

  Egy hónapig tartó időszakra varrják a fogyókúrázni vágyó nyelvére azt a műanyag lapocskát, amitől a szilárd táplálék fogyasztása gyakorlatilag lehetetlenné válik, mivel az evés pokoli szenvedést okoz. A furcsa eszközt hat öltéssel erősítik a nyelvhez. Ennek következtében csak folyékony táplálékot képes magához venni a diétázó, írja a Daily Mail.

  A módszer kétségtelenül hatékony, egy hónap alatt több mint tíz kilót is le lehet fogyni vele, más kérdés, hogy milyen áron. A módszer feltalálója egy Beverly Hills-i plasztikai sebész, Nikolas Chugay, aki szerint remekül működik a napi 800 kalóriás folyékony táplálékkal való fogyás.

  Kellemetlen mellékhatásokkal azonban az éhségen túl is számolni kell: a beavatkozástól bedagadhat a nyelv, nehézzé válik a beszéd, illetve egyáltalán a nyelv mozgatása, és sok páciens aludni sem tud rendesen.

  Egy hónap után muszáj eltávolítani a tapaszt, mivel hosszabb idő után fennáll a veszélye, hogy a műanyag lapocska a nyelv szövetébe ágyazódik. Venezuelában már óriási sláger a termék, mivel ott az amerikai ár töredékéért bevarrathatják a nyelvüket a nők.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon