MENÜ
 • Extrém fehérneműk a Versacetól

  Újszerű fehérneműket villantott a Versace a tegnapi őszi/téli férfi kollekciójának premierjén Milánóban.

  A Versace ház mindig is hírhedt volt az extremitásokat nem nélkülöző stílusáról a szélsőségek kereséséről. A tegnapi bemutatójukon mintha a Versace a Victoria’s Secrettel találkozott volna, legalábbis fehérneműk tekintetében ez mondható el.

  A férfi fehérnemű teljes mértékben újra lett gondolva, s kapott egy nagyon finom, nagyon feminin színezetet. Ezzel a lépéssel mintha megpróbálták volna átemelni a nők finom fehérneműk iránti rajongását, és vonzódását a férfiak mindennapjaiba, hiszen a férfiak számára az alsónadrág leginkább egy funkcionális darab, nem pedig egy különösebb esztétikai értéket hordozó viselet.

  A félig csipke fehérneműkre, félig pedig biciklis nadrágra hajazó alsók valószínűleg sok férfi számára túllépnek a viselhetőség határain. Különösen érdekes mindezek kombinációja szőrmével, motoros csizmával, szűk szabású zakókkal. Természetesen a fehérneműk mellet sok más érdekes darab is feltűnt, többségük a barokkos (versaces) túldíszítettség jegyében. Persze egyszerűbb darabokkal hígítva, mint mondjuk a szépen szabott dupla gombolású blézerek, vagy az MC Hammerre emlékeztető lógó ülepű, piros bőr nadrág. Aki végignézte a bemutatót, vagy megnézi a képeket, mindenképpen egy színpompás, változatos kavalkádba csöppen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon