MENÜ
 • EXKLUZÍV! Megtudtuk ki énekli az RTL sorozatának címdalát!

  Nálunk olvashatjátok először, ki énekelte fel az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat betétdalát!

  Hétfőn 19:10-kor indul el az RTL Klub új sorozata, a naponta jelentkező Éjjel-Nappal Budapest, mely egy albérletben lakó fiatal társaság mindennapjait követi majd végig a fővárosban. A sorozat egyfajta ál-reality lesz, vagyis korántsem azt a szappanopera-formátumot fogja nyújtani, mint amit a magyar nézők eddig megszoktak.

  A csatorna nem bízza véletlenre a sorozat sikerét, nem csak fontos idősávban helyezte el, de főcímdal feléneklését  is az egyik legsikeresebb énekesnőnkre, méghozzá Tóth Gabira bízták.

  A nyitányban felhangzó dal alapja house zene, erre viszont Gabi popos dallamokat énekelt fel,  a szöveg pedig Császár Előd műve. A szám ugyanazt a címet viseli mint a sorozat és a közeljövőben várhatóan külön is meg fog jelenni, Gabi rajongóinak – és a széria jövőbeli követőinek – valószínűleg legnagyobb örömére.

  Az énekesnő elmondta oldalunknak, hogy rendkívül  gyorsan felénekelte a dalt a felkérés után, igaz, a Győri Nemzeti Színházban futó színdarabja és a Szombat Esti Láz táncórái mellett a hetekben mindene van, csak ideje nincs

  Az Éjjel-Nappal Budapest a csatorna utóbbi éveinek egyik legnagyobb befektetése,  a budai albérletben pedig már mi is jártunk stábunkkal – az itt készült interjút az egyik főszereplővel, Nádai Anikóval – a Való Világ egykori versenyzőjével hétfőn nézhetitek meg, egy exkluzív anyaggal karöltve, melyben az egyik szereplő, Lali fog titeket végigkísérni a díszletként funkcionáló komplett lakásban.

  Logó: Facebook

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon