MENÜ
 • Exkluzív interjú a Megasztár első kiesőjével

  Laci a Megasztár 6. szériájának első kiesettjével beszélgetett, aki nem adja fel a harcot. Példaképp szeretett volna lenni, de nem sikerült.

  Réti Nóra, a Megasztár 6 első élő adásának kiesettje fáradtsággal vegyített szomorúsággal kezdte a beszélgetést műsorvezetőnkkel, Lacival. A hosszúra nyúló csütörtöki főpróba után volt lehetőségük pihenni, mivel a döntő napján hagyták őket aludni, hogy ne fáradtan kezdjék a döntőt. Nórának mégis kipattant a szeme reggel hét órakor, és nem tudott visszaaludni, ami hiba volt. A kislányok példaképe szeretne lenni, amit kiesése után sem fog feladni. Bár Katy Perry I Kissed a Girl című számát énekelte, nem szeretné arra buzdítani őket, hogy lányokkal csókolózzanak, ő maga sem szokott.

  Már így is nagy lehetőséget kapott azzal, hogy bekerült a műsorba. Szeretné ebből kihozni a maximumot, sok munkát fog belefektetni, hogy elismert lehessen. Végig izgult az adás alatt, nem csak akkor, amikor megmutatták a szavazatok állását, és éppen rosszul állt. Azonban felkészült erre az eshetőségre is, nem érte meglepetésként kiesése. Abban bízott, hogy majd az utolsó háromból visszajuttatják a nézők, de sajnos nem váltották be reményeit, nem szavaztak rá elegen. Bízott Falusi Mariannban, de női megérzése megsúgta neki, hogy neki kell mennie, sőt látta az eheti dedikált zsűritag szemében a sajnálatot, akkor pedig már tudta, hogy mire számítson. Pihenésre azonban nincs idő, hosszú éjszaka várt rá…

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten