MENÜ
 • Exe anyján állt bosszút szakítás után

  Elizabeth McClain nem bírta elviselni, hogy barátja, Ryan Boyd már nem akar vele lenni. Több hónapon át, naponta több száz üzenetettel zaklatta a fiút, míg végül csúnya vége lett a dolognak: a srác háza előtt randalírozva áthajtott annak anyján.

  A két huszonéves fiatal három évig alkotott egy párt, azonban Ryan idén ősszel szakított Elizabeth-el. Ezt követően a lány naponta hússzor, vagy akár száz alkalommal is felhívta a fiút, annak ellenére, hogy az a megmondta neki, hogy hagyja őt békén. Elizabeth nem bírt belenyugodni sorsába, ezért folytatta a telefonálgatást, és azzal fenyegette volt szerelmét, hogy pokollá teszi az életét. A srác háromszor tett feljelentést a rendőrségen, de azok nem léptek, írja a CBS News.

  A huszonhárom éves texasi lány egészen november végig zaklatta az exét, akadt olyan nap, amikor Ryannek 750 nem fogadott hívása volt Elizabeth-től. A fiú hiába cserélt számot, a lány mindig megtalálta, míg végül egy elég csúnya baleset vetett véget az ügynek.

  Ryan anyja, Lori egyik nap észrevette, hogy a fia volt barátnője a házuk előtt babrál a kocsijukkal. Kihívták a rendőrséget, de Lori is kiment, hogy megnézte mit csinál odakint Elizabeth. A lány bepattant a saját autójába, mire Ryan anyja lehajolt, hogy leszedje a rendszámtáblát Liz kocsijáról. Elizabeth ekkor áthajtott az asszonyon, akinek több csontja eltörött, de szerencsére megúszta az esetet.

  A zaklatót végül több százezer forint értékű pénzbírságra ítélték, testi sértés és zaklatás vádjával, és távolságtartási végzést indítottak ellenne. Azonban még ez sem állíthatta meg az eltökélt nőt, még gyorsan a rendőrkautóból is küldött néhány sms-t exének!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon