MENÜ
 • Exanyósának adományozta veséjét

  A 42 éves Erica Arsenault habozás nélkül ajánlotta fel veséjét egykori anyósának, amint megtudta, hogy annak élete múlik ezen.

  Erica akkor már több mint nyolc éve elvált férjétől, így nem lett volna kötelessége a 73 éves Dorothy Wolferseder segítségére sietni, ő azonban megtette, írja a Daily Mail brit napilap.

  Odaadta a veséjét, a műtét sikeres volt, és exanyósa új életet kapott. Erica azonban nem önzetlenségből, hanem bűnbánatból cselekedett, mert lelkiismeret-furdalása volt amiatt, hogy rosszul bánt egykori anyósa fiával, a volt férjével, Scott-tal, a 49 éves rendőrnyomozóval.

  A fájdalom, amit okozott, nem csak engem, hanem a két fiunkat és az anyámat is érintette. Így tette jóvá – mondta az exférj, aki nem beszélt a szakítás okairól, csak annyit árult el, hogy a felesége hagyta őt el.

  “Tudjuk, hogy ki hibázott” – tette hozzá Scott, aki azt is bevallotta, hogy nyilván ő sem volt tökéletes férj.  “Amikor megtudtuk, hogy anyu mire készül, megdöbbentünk. Mindenki megdöbbent” – mondták az asszony fiai, akik most már 17 és 18 évesek.

  Erica időközben újraházasodott, és ebből a kapcsolatból van egy négy éves fia, de bármi is történt a múltban, mindig jó kapcsolatban maradt exférje édesanyjával és két nővérével.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon