MENÜ
 • Csak évek múlva tudta meg, hogy megerőszakolták

  Egy brit nő két év után jött rá a szörnyű igazságra: barátja háromszor is megerőszakolta, és meg is örökítette az aktust.

  A 27 éves Naomi Hampson két évig járt egy fiatalemberrel, mit sem sejtve arról, hogy a férfi egy perverz. Robert Fryer három nemi erőszakot ismert el, és minden egyes alkalommal álmában erőszakolta meg barátnőjét úgy, hogy előtte kiütötte a lányt.

  A Daily Mail beszámolója szerint a Nottinghamben élő Robert kihasználta, hogy Naomi gyakran a pohár fenekére nézett, amikor megtudta, hogy édesapja rákos lett. Altatóval segített rá, hogy a lány másnap úgy ébredjen, fogalma sincs, mi történt vele előző éjszaka.

  Kiderült, hogy Robert levetkőztette, kifestette a körmeit, ékszereket aggatott rá, majd megerőszakolta. Ráadásul tettét videóra is vette és a számítógépén tárolta.

  Naomi csak akkor jött rá minderre, amikor a rendőrség megszállta otthonukat és megmutatták neki a felvételeket. Kiderült, hogy Robert eldicsekedett egyik barátjának, mit csinál a lánnyal, ő meg feljelentette a rendőrségen. Hat év börtönt kapott tettéért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon