MENÜ
 • Eva Longoriát összekeverték Kimmel

  Eva Longoriát "Kardashianként" degradálni nem túl kedves, viszont semmi rossz szándék nem volt a tévedés mögött.

  Bret Michaels amerikai rocksztárnak ugyanakkorra esik a szülinapja, mint Eva Longoriának. A véletlen egybeesésnek köszönhetően gondolta ír is egy köszöntést számára, viszont a jó kívánság nem a tervek szerint sült el.
  Bizonyára fogalma sem volt az 50 éves rocklegendának arról, ki is lehet Eva Longoria. Valószínűsíthetően Kim Kardashian személyével sem volt teljesen tisztában -de ez inkább becsülendő-.
  A Twitteren írt köszöntése mellé egy képet csatolt, amin Kimmel látható a szülinapos rocker. Bret pár perc múlva törölte is a képet, azonban addigra már többen megosztották.

  A kép 2011-ben készült, az énekes egyik jótékonysági koncertje után Orlando városában. Kim a turnébuszon találkozott a hírességgel.

  “Általános dolgokról beszélgettünk, azt mondta tetszett neki a koncert, majd az egészségem felől érdeklődött. Nagyon udvarias volt. Úgy értem szexi, kedves, minden együtt. Lenyűgöző a szépsége. Talán az egyik leggyönyörűbb arc, akit valaha láttam. Tényleg lélegzetelállító személyesen” – akkoriban így “emlékezett” szülinapos rockzenész.

  Igaz ezek szerint a találkozás nem volt túl emlékezetes, azonban a külsőt dicsérő szavakat olvasva már nem is olyan lekicsinylő a tévesztés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon